WELCOME!

banner-keyunge

Hi!
Feel free to say hi^^

Gallery
Some of my poster art. Don’t be plagiarism! It’s mine!

Request Poster FF
Wanna trust me? Kkk~

Here some tutorial(s)

Iklan

17 thoughts on “WELCOME!

  1. kak ini gimana sih , jadi kalau buka blog kakak yang pertama muncul cuman welcome ini doang , dan kalau mau buka yang lain , nyari di kategori , gmna ya kak 😀

  2. Hai, chingu !
    saya ingin bertanya. ini tentang widget. bagaimana cara membuat widget halaman pertama tidak ada, tetapi ketika buka page lainnya ada. seperti chingu ini ? terima kasih

    • eum sebentar, maksudnya enggak ada apanya? ._. atau maksud kamu semua postingan aku langsung ada di halaman pertama, gitu ya? kalau itu udah bawaan theme 🙂

      • I am currently experiencing the ball-sweat and swamp-ass joys of a central Florida summer. I really hate smug fucktards who have the balls to tell me to ‘reduce my carbon for&tointp#8217;. Fuck. You. I actually like the heat and cannot stand the cold. I’ll put on a sweater the same instance this cockhound turns up his heat, ‘but only 5 degrees’. DIE.

Leave a reply, please ^^

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s